{“statusCode”:401,”message”:”License key missing”}

Affiliate marketing

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”9px”][vc_separator type=”small” position=”left” color=”#46db77″ thickness=”1″ width=”57″][vc_column_text]Bij affiliate marketing wordt jouw advertentie, link of banner geplaatst op websites die hiervoor toestemming hebben gegeven, zogenaamde publishers. De website stuurt op deze manier bezoekers naar jouw website. Je kiest zelf bij welke van de websites die zich bij een affiliate-netwerk hebben aangesloten je wilt dat jouw advertentie geplaatst wordt.

De eigenaar van de website ontvangt een kleine commissie, bijvoorbeeld een percentage van de transactie, als er op de link of advertentie geklikt wordt en overgegaan wordt tot aankoop. Wanneer je al weet dat je doelgroep zich ook grotendeels op de site van de publisher bevindt, weet je dus ook dat de bezoekers die klikken interessante bezoekers zijn. Door de vooraf bepaalde commissies per lead of sale en de relevante bezoekers kan affiliate marketing een aantrekkelijke manier van marketing zijn.

 

Wij denken met je mee
Online Exposure kijkt graag met je mee naar de websites die voor jouw producten of diensten geschikt zijn, websites die misschien meerdere producten of diensten willen plaatsen, de keuze voor een affiliate-netwerk en eventuele concurrentieoverwegingen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitstekend en persoonlijk adviseren.

 

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen je graag meer over wat onze specialisten in Amersfoort Vathorst op het gebied van affiliate marketing voor je kunnen betekenen. We zijn er bovendien graag voor je voor het complete plaatje. Van het maken van een unieke website tot je online marketing en meedenken op strategisch niveau. Van A tot Z dus, en dat altijd met meetbare resultaten![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1532253586071{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;}” z_index=””][vc_column][action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”with_icon” icon=”fa-phone” icon_size=”fa-3x” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_target=”_self” button_text=”Bel Ons” button_link=”tel:0850410440″ background_color=”#111e43″ icon_color=”#ffffff” button_border_color=”#46db77″]

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.[/action][/vc_column][/vc_row]