{“statusCode”:401,”message”:”License key missing”}

Display advertising

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”9px”][vc_separator type=”small” position=”left” color=”#46db77″ thickness=”1″ width=”57″][vc_column_text]Op het juiste moment bij de juiste doelgroep in beeld verschijnen, dat klinkt niet verkeerd toch? Met display advertising is het mogelijk. Bij display advertising plaats je banners en beeldadvertenties op andere websites. Met behulp van buttons, banners en tekstlinks kun je doelgericht op jouw doelgroep targeten. Zeker wanneer je een bepaald evenement, de uitverkoop of een nieuw product onder de aandacht wilt brengen, kan display advertising ideaal zijn. Onmisbaar is ook de inzet van retargeting. Lees hier meer over het retargetten van bezoekers op je website.

 

Meten en real time aanpassen
Een ander voordeel van display advertising is dat je kunt meten of je waar voor je geld krijgt. Hoe vaak wordt er op de button geklikt? Leidt dat uiteindelijk tot een conversie? Of moeten we het anders aanpakken? De advertenties zijn real time aan te passen, waardoor je de opgedane kennis direct toe kunt passen om meer effect te creëren. Voor meer naamsbekendheid, leadgeneratie en retargeting is display advertising een onmisbaar marketingmiddel.

Online Exposure uit Amersfoort begeleidt en adviseert je graag bij display advertising. Ga je bijvoorbeeld voor contextual targeting om bij teksten die jouw onderwerp behandelen te verschijnen, voor domein targeting om op die website te staan waar je doelgroep regelmatig kijkt of ga je voor locatie targeting omdat je bezoekers uit een bepaalde stad of regio wilt trekken? Wij kijken graag voor je welke websites binnen het display netwerk geschikte advertentieruimte aanbieden.

 

Meer informatie
Online Exposure zet zich voor de volle 100% in om jouw project succesvol te maken. Maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek of vraag een vrijblijvende offerte aan.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1532253586071{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;}” z_index=””][vc_column][action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”with_icon” icon=”fa-phone” icon_size=”fa-3x” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_target=”_self” button_text=”Bel Ons” button_link=”tel:0850410440″ background_color=”#111e43″ icon_color=”#ffffff” button_border_color=”#46db77″]

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.[/action][/vc_column][/vc_row]