Wat wij voor jou kunnen betekenen

Het team van Online Exposure bestaat uit ervaren e-commerce specialisten, designers, developers, copywriters en marketeers die helemaal op de hoogte zijn van alle ins en outs binnen hun vakgebied en die zich voor de volle 100% inzetten om ieder project succesvol te maken.

E-commerce bij Online Exposure Sneek (Friesland)

{“statusCode”:401,”message”:”License key missing”}

Hoe kun je offline met online combineren?
Ondernemers weten dat ze een goede website met een professionele uitstraling nodig hebben als visitekaartje. Wij helpen ondernemers om dit zelf te realiseren.

 • Nieuwe website of redesign
 • Maatwerk; een design naar jouw smaak met de expertise van Online Exposure
 • Een eigen CMS; beheer uw eigen website, maak gemakkelijk zelf (kleine) aanpassingen

Ook voor winkeliers met een breed assortiment aan producten hebben wij verschillende online oplossingen, zoals een op maat gemaakte webshop met bestelstraat die u zelf eenvoudig kunt bijhouden.

De voordelen van een webshop:

 • Automatisch bijhouden voorraad
 • Gemakkelijk producten en aanbiedingen toevoegen
 • Kortingscoupons
 • Van een fysieke toegangsdeur, naar duizenden online

Hoe werkt de online promotie van de website of webshop?
De website staat als een huis, en dan? Om op internet vindbaar te zijn voor consumenten kunt u allerhande marketingactiviteiten toepassen. Van adverteren in zoekmachines als Google en Bing, tot adverteren op social media als Facebook en Pinterest: er zijn legio mogelijkheden om je E-commerce te voeren.

Online Exposure heeft een professioneel team  met jarenlange online marketing ervaring, dat u hierin kan ondersteunen. Onze diensten:

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
U wilt uw website goed in de markt zetten, dan ligt de basis bij een goed geoptimaliseerde website. Om de website ook in de niet betaalde zoekresultaten in de top 10 te laten verschijnen, kunt u de website optimaliseren zodat deze geheel zoekmachine vriendelijk is.

  • Onsite; Optimalisatie page titles en metatags
  • Onsite; Optimalisatie navigatie- en url-structuur
  • Onsite; Optimalisatie content
  • Offsite; Optimaliseren/ opbouwen sterk linkprofiel

Zoekmachine adverteren (SEA)
Zoekmachine adverteren is een belangrijke schakel in de marketingmix. Zoekmachines tonen deze betaalde advertenties als eerste resultaten. Door te bieden op bepaalde termen die voor uw website relevant zijn, kunt u ervoor zorgen dat u altijd online aanwezig bent.

Uit onderzoek is gebleken dat SEA en SEO elkaar versterken. Als u beide goed inzet, is de kans 91% dat uw website gevonden wordt en zo de gewenste klanten oplevert.

Social media

Social media zijn populairder dan ooit,  en daardoor een belangrijke factor om uw bedrijf in de kijker te spelen. Het inzetten, adverteren op, en monitoren van de diverse platforms als Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest is niet gemakkelijk. Wat kunt u nu wel en niet communiceren? Wij hebbem de expertise in huis om het juiste effect te bereiken.

Analytics
Om te weten wat er precies gebeurt op uw website zetten wij standaard een Google Analytics account op. Op deze manier kunt u precies zien hoeveel bezoekers u dagelijks heeft. Wilt u meer informatie over deze bezoekers en misschien de aankopen die deze bezoekers doen, dan zetten we de benodigde instrumenten in.

 • Goals en Filters; houdt uw gestelde doelen bij
 • E-Commerce module; ken de details van iedere order, kosten en omzet