{“statusCode”:401,”message”:”License key missing”}

E-mail marketing

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”9px”][vc_separator type=”small” position=”left” color=”#46db77″ thickness=”1″ width=”57″][vc_column_text]Bij e-mail marketing weet je zeker dat jouw doelgroep je naam voorbij ziet komen. De kunst is natuurlijk om ze de nieuwsbrief ook te laten lezen. Welke content is voor hen interessant genoeg om de nieuwsbrief te openen en, nog liever, door te klikken? Een gepersonaliseerde nieuwsbrief met misschien ook nog wel een voor de gelegenheid gemaakte landingspagina kan dan zeer effectief zijn.

Bij e-mail marketing kun je in de statistieken precies zien welke links het meeste aangeklikt zijn en door wie. Door continu verbeteringen te blijven aanbrengen, wordt de kans op conversies niet alleen groter maar leer je ook je doelgroep steeds beter kennen.

 

De expertise van Online Exposure
Online Exposure kijkt niet alleen naar de juiste content en de aantrekkelijkste manier van schrijven maar besteedt ook aandacht aan de vormgeving en indeling van de nieuwsbrief. Zelfs het toevoegen van animated gifs en Twitterfeeds is mogelijk. E-mail marketing zorgt voor veel en goed webverkeer, laat die kans daarom niet liggen!

Onze specialisten in Sneek (Friesland) zijn op de hoogte van de laatste trends, zoals het toespitsen op klantenpersona, het aanpassen aan de actualiteit, zoals het weer of de voorraad van producten, en eerder koopgedrag van de ontvanger. Ook het afstemmen van de nieuwsbrief op mobiele gebruikers met kleine schermen is geen enkel probleem voor ons.

 

Maak direct een afspraak
Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek bij jou op locatie. We vertellen je dan graag uitgebreider over de vele mogelijkheden van e-mail marketing.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1532253586071{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;}” z_index=””][vc_column][action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”with_icon” icon=”fa-phone” icon_size=”fa-3x” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_target=”_self” button_text=”Bel Ons” button_link=”tel:0850410440″ background_color=”#111e43″ icon_color=”#ffffff” button_border_color=”#46db77″]

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.[/action][/vc_column][/vc_row]