Freelance online marketeer

Freelance online marketeer inhuren

Elke ondernemer droomt ervan dat zijn website hoog scoort in de zoekmachines van Google. Jij natuurlijk ook! Het is niet alleen goed voor je naamsbekendheid, maar het kan eveneens een belangrijke bijdrage leveren aan een betere conversie. Het uitstippelen van een online marketing strategie is hierin erg belangrijk. Het is niet voldoende om alleen een geoptimaliseerde SEO-website tot je beschikking te hebben en actief te zijn op social media of aan de slag te gaan met Google Adwords. Een online marketing strategie helpt je om als ondernemer online blijvend succesvol te zijn. Dit wordt gerealiseerd door het uitzetten van een online strategie. Een freelance online marketeer kan jouw onderneming hierin uitstekend ondersteunen.

 

Wat doet een freelance online marketeer?
Het leven speelt zich vandaag de dag steeds meer online af. Bijna iedereen beschikt over een smartphone en daarom speelt het internetverkeer zich veelal mobiel af. In 2018 zal dit zeker meer dan 75 procent zijn! Als retailer met een webshop en een groot assortiment producten, is het natuurlijk je wens om goed vindbaar te zijn. Hiervoor is niet alleen een SEO-geoptimaliseerde website belangrijk, maar ook het maximaal benutten van je social media kanalen. Veel ondernemers zijn lukraak bezig met adverteren en marketingactiviteiten, zonder dat er een duidelijk plan of een heldere strategie aanwezig is. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de helft van het marketingbudget weggegooid geld is. Zonde dus! Bij freelance online marketing wordt er samen met jou aan een offline en online strategie uitgestippeld die werkt en gewenste resultaten boekt.

 

Hoe kan een online marketing specialist je helpen met je online strategie?
Of het nu gaat om het bedenken, ontwikkelen, lanceren of onderhouden van succesvolle online marketing campagnes en e-commerce trajecten, bij een goede freelance online marketing manager is dit zeker in goede handen. Deze persoon weet alles op het gebied van freelance online marketing en kan je als freelance online marketing consultant ontzettend veel bieden. Als ondernemer heb je nu eenmaal niet de tijd om je hiermee volop bezig te houden en om hier iemand voor aan te nemen, kost je vaak de nodige euro’s. Een freelance online marketeer is daarom een uitkomst voor de drukbezette ondernemer. Het maakt niet uit of je net gestart bent als ZZP’er of al jarenlang aan de weg timmert als ondernemer. Onze expert heeft altijd een passende oplossing en weet jou als ondernemer optimaal te ontzorgen.

 

Maak kennis met een freelance online marketing consultant
Binnen het team van Online Exposure werken we met een team van specialisten. Bij Online Exposure zitten meerdere freelance online marketing specialisten en weten als geen ander wat er komt kijken bij het uitstippelen van een online strategie. Een uitstekende freelance online marketing manager en heeft de nodige ervaring in het vak en komt daarom graag bij je langs om je te adviseren. Uiteraard kan hij je ook tools aanreiken om de juiste strategie op te zetten.

Ben je op zoek naar een freelance online marketing specialist die jouw website of webshop naar een hoger level tilt? Bel of mail dan direct voor het maken van een afspraak.

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.