Simpelweg een huurcontract tekenen en handen schudden past niet meer binnen Retail 2020. Online Exposure wilt graag sparringpartner zijn van de nieuwe huurder en verhuurder in een winkelgebied. Samen vormen we een driehoek, die de nieuwe ondernemer een betere en veiligere start biedt, met een marketing- en e-commerce plan dat we samen opstellen.

Winkelgebieden zijn al jaren heel druk bezig om in te spelen op het Nieuwe Winkelen. Maar het kan niet van deze groep alleen komen. Ook de verhuurder moet gaan kijken hoe hij hierop gaat inspelen en welke kansen hij of zij hiervoor kan benutten.

Tot op heden zijn huurcontracten vast omschreven. Dit past uitstekend voor de A1 locaties, maar huurcontracten op de B en C locaties vragen om meer maatwerk en ondersteuning.

Online Exposure heeft hier diverse ideeën over. Het gaat niet alleen om het verhuren van een pand, maar juist ook om blijvende betrokkenheid bij het gebied. Gebiedsverbetering kan niet alleen liggen bij de ondernemer en winkeliersverenigingen (als die bestaat), het blijft ook een essentieel onderdeel voor de pandeigenaar. Wanneer gebiedsverbetering wordt verwaarloosd, ontstaat er steeds meer leegstand in het winkelgebied en wordt het steeds lastiger om hierop te gaan sturen.

Op onze website staan winkelpanden te huur. Met de betrokken pandeigenaren en/of makelaars hebben wij reeds gesprekken gevoerd hoe wij hierover denken en welke kansen wij zien.

Wanneer u interesse hebt om een pand te huren zijn er meer mogelijkheden dan alleen standaard huren. Online Exposure kan u heel goed helpen om de juiste afspraken hierover te maken.

Pandeigenaren en makelaars kunnen panden bij ons op de website plaatsen wanneer zij het belang van gebiedsaanpak zien en de ruimte bieden om hierop in te spelen. In een persoonlijk gesprek willen wij dit graag toelichten.

Neem contact met ons op voor advies en/of vragen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over winkelpanden en internet door u hier aan te melden.

Wij beschikken over de gegevens van een groot aantal panden in de bekende winkelgebieden van de binnensteden. Naast de winkels die u op onze website ziet, kunnen we ook actief op zoek gaan naar een geschikt pand, dat bij uw assortiment past.

Een pand dat we nu actief promoten, ligt in de drukke binnenstad van Hilversum en kunt u als startende ondernemer, maar ook zeker als webshop tijdelijk betrekken. Neem hierover contact met ons op.

Hebt u een winkelpand dat al een tijd leeg staat en dat u graag online wilt promoten, dan kunt u ook contact met ons opnemen. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden en zullen we uw pand actief promoten binnen ons netwerk en online zetten.

  • Meer informatie over winkelpand huren 
  • Meer informatie over het verhuren van je winkelpand
  • Meer informatie over de beschikbare winkelpanden