Intranet

Ook richting je eigen medewerkers is het belangrijk goed te kunnen communiceren. Met een eigentijds intranet zorg je voor efficiënte onderlinge communicatie. Waar medewerkers behoefte aan hebben, wat ze een fijne manier van onderlinge communicatie vinden, is belangrijk om te onderzoeken alvorens je een intranet laat bouwen. Hoe deel je nieuws? Hoe worden leads doorgegeven?

 

Op een intranet, een afgeschermde omgeving, staat je bedrijfsinformatie veilig opgeslagen omdat een intranet alleen toegankelijk is voor je eigen medewerkers. Vertrouwelijke documenten kunnen hier met een gerust hart geplaatst en gelezen worden. Een intranet kan daarnaast als kennisbank gebruikt worden of om meer collegialiteit onderling te creëren.

 

Hoe ziet een intranet eruit?

Een intranet ziet er hetzelfde uit als een website. Het kan een op zichzelf staande website zijn of een intranet omgeving binnen een bestaande website. Een intranet werkt over het algemeen ook hetzelfde als een website. Medewerkers kunnen er bijvoorbeeld een eigen profiel op maken, een gezamenlijke agenda invullen of een poll plaatsen.

 

Online Exposure kan al binnen drie maanden een maatwerk intranet bouwen, ontwikkelen en online zetten. Wij kijken graag met je mee wat een fijn CMS voor jullie intranet is en welke functionaliteiten en toepassingen je graag in het intranet terug zou zien. Onze specialisten in Amersfoort Vathorst gaan graag voor je aan de slag. We kunnen bij je langskomen op locatie om je wensen te bespreken of je direct een offerte op maat toesturen. Neem hiervoor of voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact met ons op!

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.