{“statusCode”:401,”message”:”License key missing”}

Lightspeed webshop

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”9px”][vc_separator type=”small” position=”left” color=”#46db77″ thickness=”1″ width=”57″][vc_column_text]Online Exposure realiseert webshops met Lightspeed. Lightspeed is webwinkel software en een POS kassasysteem in de cloud. Dankzij onze jarenlange ervaring met Lightspeed weten we uitstekend hoe we het maximale uit je webshop kunnen halen. En omdat veel bedrijven graag hun eigen stempel op de uitstraling van de webshop willen zetten, zorgen wij dat er meer mogelijkheden zijn dan enkel de aangeboden templates.
Je bepaalt zelf wat je wilt dat Online Exposure voor je oppakt. Wil je dat we de gehele webshop voor je in Lightspeed bouwen? Dat we een maatwerkthema maken of het design aanpassen? Dat we API koppelingen maken of rekenmodules toevoegen? Leverancierskoppelingen of een op maat gemaakt orderproces? We helpen je van de start tot de optimalisatie.

 

Nog meer voordelen?

Lightspeed eCommerce, voorheen SEOshop, is een SaaS systeem dat werkt met een closed source systeem. Voor een vast maandelijks bedrag mag je van het Lightspeed systeem gebruikmaken. Je webshop wordt door Lightspeed automatisch geüpdatet, doorontwikkeld en veilig gehouden. Dat bespaart je in ontwikkelkosten!

Verkoop ook online met de Lightspeed webwinkel software, software van Nederlandse bodem! Lightspeed heeft al meer dan 50.000 klanten in meer dan 100 landen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van Online Exposure. Met behulp van de basismodules maken we je website helemaal naar wens. Zo kan ook jouw bedrijf online producten verkopen via een webshop die gekoppeld is aan je website, je Facebook account of via een zelfstandige website. Maak direct een afspraak met één van onze specialisten of vraag een offerte aan![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1532253586071{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;}” z_index=””][vc_column][action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”with_icon” icon=”fa-phone” icon_size=”fa-3x” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_target=”_self” button_text=”Bel Ons” button_link=”tel:0850410440″ background_color=”#111e43″ icon_color=”#ffffff” button_border_color=”#46db77″]

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.[/action][/vc_column][/vc_row]