Responsive en mobiele websites

Bij Online Exposure ben je aan het juiste adres voor zowel het laten bouwen van een unieke website tot de online marketing ervan. Doordat wij dagelijks aan nieuwe websites werken, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat de website responsive is. Dat wil zeggen dat hij zich aan je browser aanpast, waardoor hij altijd perfect in beeld is.

Ook kijken we daarbij naar de juiste resolutie voor mobiele apparaten als je tablet en smartphone. De smartphone is namelijk steeds vaker de plek waar klanten zich oriënteren, een keuze maken én kopen. Ook jouw doelgroep waarschijnlijk! Online Exposure bouwt daarom al haar websites responsive. Zo voorkom je dat je later alsnog de hele website om moet laten bouwen en nog een keer kosten maakt.

 

Mobielvriendelijk
Heb je al een goed werkende website die nog steeds up-to-date is maar functioneert deze op smartphones en tablets minder goed? Dan is het ook een optie om een aparte mobiele website te laten bouwen. Doordat deze websites wat betreft inhoud en design vaak eenvoudiger zijn, laden ze sneller, en dat is wat klanten willen! Klanten kunnen gemakkelijk navigeren, zien het aanbod in een oogopslag en kunnen ook nog eens direct bestellen of een afspraak maken.

 

Meer informatie
Online Exposure vertelt je graag meer over het belang van responsive en mobiele websites en wat wij hierin voor je kunnen betekenen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of vraag direct een offerte aan. Onze specialisten in Sneek (Friesland) staan je graag te woord!

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.