Multi-sites of WordPress website laten bouwen

In de loop der jaren kan het aantal websites dat je als bedrijf hebt gegroeid zijn, bijvoorbeeld omdat er meerdere filialen van je bedrijf geopend zijn of omdat je nieuwe diensten in de markt gezet hebt die hun eigen website hebben gekregen. Dan is het fijn om één overkoepelend systeem te hebben waarmee je al die websites coördineert en eenduidig houdt. Dit zogenaamde multi-sites systeem zorgt voor een beter overzicht en vaak ook een flinke tijdsbesparing, en dus kostenbesparing.

 

Bij een multi-sites systeem hoeven er geen losse websites beheerd en onderhouden te worden maar kunnen ze door één persoon en op één plek bijgehouden worden. De websites blijven onafhankelijk, maar zijn gemakkelijk te koppelen als dat goed uitkomt, bij gemeenschappelijke modules bijvoorbeeld. Ook een update hoeft bijvoorbeeld maar één keer uitgevoerd te worden, omdat dat meteen voor alle websites tegelijk kan. Wil je in de toekomst nog meer websites toevoegen? Dan is dat dankzij multi-sites erg eenvoudig.

 

De juiste oplossing

Online Exposure adviseert je graag over de juiste multi-sites oplossing. We zorgen ervoor dat de database veilig opgezet is, zodat hackers geen kans krijgen, en dat alle afzonderlijke websites uitstekend blijven functioneren waardoor de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

 

Ook een losse WordPress website kunnen we voor je maken. Binnen drie maanden kunnen we al een unieke website bouwen, ontwikkelen en in de markt zetten. Bovendien verzorgen we het complete plaatje. Van het maken van een unieke website of een multi-sites systeem tot het verzorgen van de online marketing en het meedenken op strategisch niveau. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.