Online Marketingbureau Sneek (Friesland)

Wat begon als een grote passie voor online marketing, is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopend, succesvol bedrijf. Lekker centraal vanuit Sneek (Friesland) bespeelt het team van Online Exposure nu al zo’n 10 jaar lang de online wereld. Met enthousiaste professionals, zoals e-commerce specialiste, designers, developers, copywriters en marketeers biedt Online Exposure een echte totaaloplossing. De experts zitten al meer dan 15 jaar in het vak en zijn altijd op de hoogte van alle ins en outs binnen hun vakgebied. Inmiddels heeft Online Exposure mooie succesvolle cases op zijn naam staan van opdrachtgevers door het hele land.

 

Hoe zijn jullie / ben jij ooit begonnen met Online Exposure?

“Vanuit bedrijfservaring en freelancen in de internetmarketing dachten Lenn en ik dat het ook wel eens leuk zou zijn om samen een paar blog- en vergelijkingswebsites op te zetten, zoals Mannenstyle.nl en Mobieleproviders.nl bijvoorbeeld. Dat liep opeens erg lekker en toen is het balletje eigenlijk vanzelf gaan rollen. We vermarkten onszelf doordat we goed bezig waren met het toepassen van online exposure voor onze eigen websites. Vanuit die expertise zijn we verder gaan uitbouwen en specialiseren. Toen werd het tijd voor een online marketingbedrijf, gewoon vanuit Sneek (Friesland). Ons team groeide met een paar geweldige professionals erbij. We weten met elkaar precies wat wel of niet werkt om van een merk of website een groot online succes te maken.”

 

Wat beloven jullie met de Online Solution van Online Exposure?

“Vanuit een strategie van Online Exposure haal je maximaal rendement uit je website met meetbare resultaten. We creëren online exposure die voor jou echt werkt. Hoe? We maken altijd eerst een plan. We pakken de gehele customer journey voor je mee. We zetten middelen crossmediaal in en maken optimaal gebruik van social media. We adviseren en faciliteren vanuit behoud van bestaande klanten, bereik van potentiële nieuwe klanten tot en met het genereren van leads. Via zoekmachine optimaliseren en zoekmachine adverteren bijvoorbeeld. Door bereik te vergroten, de klantenkring uit te breiden en naamsbekendheid te verhogen, bouwen we aan je merk.

 

Hoe onderscheidt Online Exposure zich van andere online marketingbureaus?

“Wij onderscheiden jou van de massa door met de juiste branding het juiste gevoel te creëren bij je product of dienst. We denken echt met je mee op strategisch niveau. We laten je voortdurend zien wat we doen en wat voor effect dat heeft. We sturen bij waar nodig en we zitten constant bovenop de case. Onze expert heeft altijd een passende oplossing een weet de juiste stappen te nemen om jou als ondernemer optimaal te ontzorgen. En onze experts zijn op te hoogte van alle nieuwste online ontwikkelingen. Denk aan Google Adwords, zoekmachinemarketing, affiliate marketing, emailmarketing, display advertising en social media beheer. We zetten ons altijd voor de volle 100% in om ieder project succesvol te maken.”

 

Hoe zorgen jullie dat een website een succes wordt?

“We zijn een marketingbureau in Sneek (Friesland) dat gespecialiseerd is in online marketing en e-commerce. Vanuit onze praktijkervaring weten we dat research en metingen de beste uitgangspunten zijn. Waar wordt het meest op geklikt? Hoe komen consumenten op je website terecht en wanneer stappen ze weer uit het conversieproces? Vanuit die resultaten volgt een plan met advies en dit overleggen we met de opdrachtgever. Met inzet van de juiste middelen en kanalen op het juiste moment generen we bereik, leads en uiteindelijk (meer) sales. Ons doel is niet alleen conversie verhogende websites, traffic builden, betere vindbaarheid en hogere posities in Google. Maar onze focus ligt uiteindelijk op het builden van brands.”

 

Maar iedereen kan toch tegenwoordig adverteren en campagnes draaien?

Ja, maar zonder goed onderzoek als uitgangspunt kun je ook geen doel bepalen. En schieten zonder doel is zonde van je geld. Wij hebben de tools en vakkennis in huis om maximaal rendement te behalen met meetbare resultaten. Het is niet voldoende om alleen een geoptimaliseerde SEO-website tot je beschikking te hebben en actief te zijn op social media of aan de slag te gaan met Google Adwords. Een online marketing strategie helpt je om als ondernemer online blijvend succesvol te zijn. Wij zorgen voor een uitgestippelde strategie die werkt en gewenste resultaten boekt.

 

Waar kunnen we jullie vinden?

“We komen graag bij jou langs! En natuurlijk ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor in aan de Reigerlaan 3 in Sneek, te Friesland. Gewoon om eens kennis te maken met ons team, te zien wat we doen of voor een vrijblijvend gesprek. Neem ook eens een kijkje op ons blog.”