Online Marktplaatsen

Online marktplaatsen zoals Amazon Marketplace, Bol Plaza en Marktplaats zijn niet meer weg te denken in de wereld van e-commerce. Het grote voordeel voor consumenten: via één website kunnen ze heel eenvoudig het grote aanbod van verschillende websites bekijken, vergelijken en kopen. Voor bedrijven geeft het de mogelijkheid om de verkoop te boosten via deze platforms. Wil je optimaal adverteren op online marktplaatsen zoals Amazon Marketplace, Bol Plaza of Marktplaats? Dan is Online Exposure jouw partner.

 

De voordelen

Het adverteren op online marktplaatsen brengt een aantal voordelen met zich mee. Het geeft jou als ondernemer de mogelijkheid om extra omzet te realiseren met een laag financieel risico. Je betaalt pas een commissie wanneer iemand een bestelling plaatst. Dit zorgt er ook voor dat je hiermee op een goedkope manier nieuwe producten kunt testen of restpartijen kunt verkopen. De bezoekers van de online marktplaatsen hebben bovendien al een groot vertrouwen in het platform, wat de drempel verkleint om te bestellen.

 

Optimaal adverteren op online marktplaatsen

Om succesvol te adverteren op online marktplaatsen is het van groot belang dat de productfeed op de juiste manier wordt ingericht. Dankzij de ruime ervaring weten de specialisten van Online Exposure precies wat hiervoor nodig is. Samen met jou bepalen we welke marktplaatsen het meest interessant zijn, we maken de benodigde accounts voor je aan, richten de productfeeds in en optimaliseren deze voor het beste resultaat.

 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het adverteren op online marktplaatsen? De specialisten van Online Exposure staan klaar om jou verder te helpen. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of vraag een vrijblijvende offerte.

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.