{“statusCode”:401,”message”:”License key missing”}

Zoekmachine optimalisatie

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”9px”][vc_separator type=”small” position=”left” color=”#46db77″ thickness=”1″ width=”57″][vc_column_text]De meeste mensen zoeken standaard via een zoekmachine als ze op zoek zijn naar een bepaald product of een bepaalde dienst. Dan is het wel zo prettig als jouw website als één van de eerste resultaten getoond wordt en niet onderaan of, erger nog, pas op pagina 2 of 3 of nog verder in de zoekresultaten. Door je website op de juiste manier te optimaliseren is een hogere positie in verschillende zoekmachines mogelijk.

 

SEO
Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO of search engine optimization genoemd, is cruciaal binnen online marketing. Je wilt nu eenmaal gevonden worden door (potentiele) klanten. Daar zijn verschillende slimme trucjes voor. Trucjes waar wij als specialisten alles over weten. En dat heeft niet alleen te maken met het een aantal keer noemen van een bepaald zoekwoord in een tekst, dat zit in meerdere facetten in je website. Het is daarom aan te raden om hier al tijdens de ontwikkeling van je website rekening mee te houden.
Online Exposure uit Amersfoort doet dat voor je. Wij kunnen een website voor je maken, ontwikkelen en in de markt zetten. En dat allemaal op de juiste manier en binnen drie maanden! Ook bij een bestaande website kunnen we de huidige posities onderzoeken en een plan van aanpak maken om betere posities in de zoekmachines te bereiken.

 

Meer over SEO optimalisatie

Naast SEO zijn er ook een hoop andere zaken die meespelen bij het beter gevonden worden binnen de zoekmachines, bijvoorbeeld door het optimaliseren van:

  • Google producten als, Google Places/ maps, Webmaster tools, Google + en Youtube;
  • Bing producten als webmaster tools;
  • Linkbuilding, zorgen dat relevante online partners jouw link opnemen;
  • Correct ordenen van beeldmaterialen;
  • Social media kanalen.

 

Afspraak maken
Maak direct een afspraak met Online Exposure uit Amersfoort om meer te horen over de mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie of neem vrijblijvend contact met ons op voor een maatwerk offerte. Vraag direct een advies aan op: contact met Online Exposure.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1532253586071{padding-top: 60px !important;padding-bottom: 60px !important;}” z_index=””][vc_column][action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”with_icon” icon=”fa-phone” icon_size=”fa-3x” text_font_weight=”” show_button=”yes” button_target=”_self” button_text=”Bel Ons” button_link=”tel:0850410440″ background_color=”#111e43″ icon_color=”#ffffff” button_border_color=”#46db77″]

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.[/action][/vc_column][/vc_row]