Social media advertising

Ken je het social media gedrag van je klanten en prospects? Dan kun je ze door middel van social media advertising direct bereiken. Door bijvoorbeeld te selecteren op stad, burgerlijke staat, gezinssituatie of leeftijd kun je precies die mensen aanspreken die je wilt bereiken.

Wanneer jouw doelgroep je bericht liket, wordt het bereik bovendien nog groter dankzij het zogenaamde sneeuwbaleffect. Zo vergroot je je naamsbekendheid, attentiewaarde en het aantal fans en ambassadeurs van je bedrijf. Social shopping maakt het zelfs mogelijk het product dat je op social media ziet direct te kopen!

 

Local advertising en store visit ads
Sinds kort is het bij Facebook ook mogelijk om lokaal te adverteren en zo op een doelgroep in de buurt van je bedrijf te targeten. Local advertising brengt online en offline bij elkaar. Een advertentievorm die nog net wat geavanceerder is, is advertenties op Facebook vertonen aan een relevante doelgroep die zich in een bepaalde straal rondom de winkel begeeft. Het voordeel hiervan is dat de customer journey verkort kan worden. Het is hiervoor uiteraard wel belangrijk dat de juiste doelgroep bepaald wordt.

Je leest het, de mogelijkheden met social media advertising zijn zeer breed. Laat je hier goed over informeren door een gespecialiseerd bureau als Online Exposure. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij komen ook graag eerst bij je langs of kunnen je al meteen een offerte op maat sturen. We denken graag met je mee op de manier die jij prettig vindt!

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.