{“statusCode”:401,”message”:”License key missing”}

Google Analytics
Meten is weten, dat is wat wordt gezegd. Als het op uw website aankomt is dit absoluut het geval, door deze tool kunt u namelijk gemakkelijk alle bezoekers en bezoeken meten. Daarnaast kunt u gemakkelijk zien op welke pagina een bezoeker uitstapt oftewel de website verlaat.
Door deze methodieken is het voor u dus  mogelijk te zien welke pagina’s van de website niet converteren en u daar dus actie op moet ondernemen.

Usability website
Is uw website gebruiksvriendelijk? Waar dit in het kort op neerkomt, heeft uw website de desgewenste uitwerking op uw bezoekers/ klanten?
Een website kan mooi ogen maar tegelijkertijd niet gebruiksvriendelijk zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan een onlogisch menu of buttons die niet werken in de ogen van uw bezoekers. Ook de communicatie van acties en kleurgebruik hebben invloed op het gedrag van de bezoekers. Online Exposure helpt u deze onvolmaaktheden, zoals iedereen die heeft, te perfectioneren voor een optimaal resultaat.

Zoekmachine optimalisatie
Uw website staat als een huis, het design is goed en alles werkt perfect. Toch heeft u nog niet de gewenste online doelen behaald. Zoekmachine optimalisatie helpt u hier, dit kunt u aan de kant van website maar ook buiten de website om doen. Online Exposure heeft specialisten in huis die u hier in kunnen adviseren of het werk geheel uit handen kunnen nemen.

Alles wat wij doen, doen we in goed overleg en hierbij zorgen we ervoor dat u als klant op de hoogte bent van ontwikkelingen en begrijpt wat wij doen.

Heeft u hulp nodig bij de optimalisatie van uw website? Neem vrijblijvend contact met ons op: aanvraag »

Je website optimaliseren voor de zoekmachines is een specialistisch proces en kan door meerdere pijlers bepalend zijn voor de ranking binnen een zoekmachine. Met behulp van onze expertise kunnen wij de website zoekmachine vriendelijk gaan inrichten en ervoor zorgen dat je website beter scoort binnen de zoekmachines. Search engine optimalisatie…