Website laten maken

Op zoek naar iemand die u kan helpen aan een professionele website? Of wilt u uw huidige website flink onder handen laten nemen? Online Exposure staat voor u klaar. Wij bouwen uw website snel, voordelig en geheel professioneel. Een team van designers en online marketeers staat voor u klaar.

Multi-sites of WordPress website

In de loop der jaren kan het aantal websites dat je als bedrijf hebt gegroeid zijn, bijvoorbeeld omdat er meerdere filialen van je bedrijf geopend zijn of omdat je nieuwe diensten in de markt gezet hebt die hun eigen website hebben gekregen.

Lightspeed Webshops

Online Exposure realiseert webshops met Lightspeed. Lightspeed is webwinkel software en een POS kassasysteem in de cloud. Dankzij onze jarenlange ervaring met Lightspeed weten we uitstekend hoe we het maximale uit je webshop kunnen halen.

Design website

Bij een nieuwe website hoort natuurlijk ook een design dat aansluit bij je product of dienst. Voorafgaand aan het bouwen van de website zullen wij daarom jouw wensen en behoeften in kaart brengen.

Intranet

Op een intranet, een afgeschermde omgeving, staat je bedrijfsinformatie veilig opgeslagen omdat een intranet alleen toegankelijk is voor je eigen medewerkers. Vertrouwelijke documenten kunnen hier met een gerust hart geplaatst en gelezen worden.

Landingspagina

Een one page scroller is een website die maar uit één pagina bestaat. Wanneer je niet veel informatie te vermelden hebt of bijvoorbeeld maar één product of dienst verkoopt, heb je wellicht genoeg aan één pagina. Of misschien lanceer je binnenkort iets nieuws dat best (tijdelijk) in de spotlight mag staan?

Responsive en mobiele websites

Bij Online Exposure ben je aan het juiste adres voor zowel het laten bouwen van een unieke website tot de online marketing ervan. Doordat wij dagelijks aan nieuwe websites werken, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat de website responsive is.

Wat u van ons kunt verwachten:

  • Compleet nieuwe website of redesign
  • Design op maat, eventueel inclusief logo en huisstijl
  • Een eigen beheersysteem (CMS)
  • Onbeperkte uitbreidings- en optimalisatiemogelijkheden

Nieuwe website

Een website is het online vistitekaartje van een bedrijf, u wilt dan ook dat u professioneel overkomt en dit ook terugziet in de website. Online Exposure vertaalt uw doelen, doelgroepen en producten naar een gebruiksvriendelijkheid en de uitstraling die uw bedrijf online zou moeten hebben.

Design
Logo’s en huisstijlen zijn niet gemakkelijk samen te stellen, en wat te doen met een verouderd logo? Bij Online Exposure helpen wij u graag een nieuwe huisstijl te ontwikkelen of uw huidige logo en huisstijl te vertalen naar de tegenwoordige tijd.

Beheersysteem (CMS)
U kunt uw website gemakkelijk zelf bijhouden en bewerken door middel van een zeer gebruiksvriendelijk Content Management System (CMS). Op deze manier kunt u kosten besparen op kleine aanpassingen aan uw site. Zo kost het u helemaal niets om zelf teksten te plaatsen.

Uitbreiding en optimalisatie
Met behulp van het CMS is het voor u gemakkelijk zelf de website te optimaliseren tot een zoekmachine vriendelijke website. Dit is nuttig zodat u in de niet betaalde zoekresultaten beter gevonden wordt. Zo kunt u zelf de titel en meta teksten van uw pagina’s aanmaken of aanpassen. Bij Online Exposure ondersteunen en adviseren wij u graag in deze optimalisatieslagen.

Laat uw website professioneel opzetten voor online succes, vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan op: aanvraag »

Wil je graag consultatie of advies?

Bij Online Exposue krijg je de juiste persoon aan de lijn, wordt goed geluisterd en waar mogelijk direct geacteerd.